Ravintorengas

Karis barrträdsextrakt dryck och  
Pinena® barrträdsextrakt tabletter

Barrträdsextrakt – organiska produkter från rena råvaror

Gott från Finland
Inga tillsatser
Kontrollerad ekoproduktion
489mg

Karis barrträdsextrakt dryck är den enda organiska certifierade barrträdsextrakt på marknaden. Det organiska certifikatet för produkten beviljades 2012.

Produkten är tillverkad av bark och bast av ung organisk tall. Råvaran kommer från organiskt certifierade skogar mindre än 50 kilometer från Ravintorengas produktionsanläggningar i Finland. Tallar fälls med en motorsåg smord med rapsolja i samband med gallring, så stora skogsmaskiner används inte och insamlingen av råmaterial orsakar inte öppna avverkningsområden.

Det organiskt producerade råmaterialet är helt spårbart, så innehållet i varje produkt kan följas hela vägen till skogen.

Minimikrav för organisk skörd definieras i EU: s förordningar. Hela råvaruhanterings- och tillverkningsprocessen övervakas noggrant och inkluderar regelbundna inspektioner av ekologisk produktion en gång per år, under vilka produktionsanläggningar och råvaruhantering inspekteras.

Ravintorengas

Karis barrträdsextrakt

Baserat på erfarenheterna från fyra decennier och tusentals användare, kan man säga att barrträdsextraktdrycken innehåller exakt de naturliga näringsämnen som människokroppen behöver dagligen för att hålla sig i form.
Ravintorengas

Pinena® barrträdsextrakt tabletter

Karis Pinena-tabletter är baserade på samma aktiva ingredienser som barrträdsextrakt drycken. Det är bekvämt att ha med på resan i en handväska eller bröstficka.